Skip navigation

Velkommen hos Steeltec A/S - din leverandør af specialstål

Steeltec er en af Europas førende producenter af blankstål. Med dets fokus på højstyrkestål, specialstål og automat- og konstruktionsstål, har Steeltec etableret sig selv som en vigtig partner til automobil, hydraulik og mekanisk industri. Hos Steeltec har vi et samarbejde med kunder, leverandører og forskningsinstitutioner for at udvikle den bedste stålløsning til en specifik applikation.

Kompetence, erfaring og viden indenfor stål. Det er med de forudsætninger, vi tilbyder vores kunder optimale løsninger. Vi forsyner det skandinaviske marked med daglige leverancer fra vores omfattende lager i Boxholm, Sverige. Lageret omfatter Nordens bredeste og dybeste program indenfor blankstål. Alle vores lagerførte ståltyper er i en optimeret specifikation, der medfører et mere ensartet og homogent produkt, der giver vores kunder en forbedret produktivitet.    

Vi tilbyder også at levere materialer afkortet på mål på en af vores mange effektive automatsave.   

Vi har fokus på at levere rettidigt til vores kunder, og tilbyder yderligere også just in time løsninger, så vores kunder kan optimere deres egen produktion.

Steeltec arbejder internationalt, og kan forsyne din virksomhed med stål der hvor du ønsker det.

Vi indgår i Schmolz+Bickenbach gruppen, der har egne stålværker i Europa og Nordamerika, samt et omfattende distributionsnetværk i hele verden.